La primera programació conjunta dels teatres Metropol i Tarragona inclou 'La Traviata' i 'Cyrano de Bergerac'



Font: ACN via ara.cat
Els teatres Metropol i Tarragona de Tarragona oferiran una primera programació conjunta amb una vintena d'espectacles i 140 activitats a partir del 7 de març fins el juny. La incorporació del teatre Tarragona permet oferir espectacles de grans dimensions com és l'òpera 'La Traviata', de Giuseppe Verdi, mentre que el Metropol acollirà espectacles d'èxit a Barcelona 'Adreça desconeguda', amb Lluís Homar i Eduard Fernández. Amb aquesta unió l'Ajuntament de Tarragona pretén oferir a la ciutat una programació cultural més àmplia.
La nova programació dels dos teatres municipals arrenca amb 'Cyrano de Bergerac', protagonitzat per Pere Arquillué, seguida d'un altre clàssic, 'No et vesteixis per sopar' i 'El Nom', amb Joel Joan. La programació també inclou el show del Mag Lari, el monòleg del Santi Millán i l'actuació de Pitingo. També es podran veure nombrosos actes de dansa i música com són el Ballet de Víctor Ullate, 'Una ciudad encendida' de Danza Mobile, 'Cube' de Kulbik Dance Company, així com 'els concerts de les Bandes', la 'Passió segons Sant Joan' de Bach o l'actuació de Gossos, que presentaran nou disc. 
El total de 140 actes que es realitzaran durant els mesos de març a juny als teatres de la ciutat, s'organitzen amb la implicació de més de 50 entitats, com són Els Dimarts Musicals, Escena Tarragona, la Mostra de Teatre Jove, el Festival Eclèctic.

No hay comentarios:

Publicar un comentario