Tast polonès al Teatre de Lloret


El Teatre de Lloret de Mar obrirà les portes per primer cop al públic dissabte a 2/4 de 9 del vespre, amb un concert coral organitzat per la Comunitat Polonesa de Lloret de Mar. Després d'un llarg temps d'espera –es va fer una jornada de portes obertes el passat mes de març– l'Ajuntament va recepcionar el nou equipament divendres, i treballarà en una programació estable a partir del gener, segons va explicar ahir el regidor de Cultura, Arseni Frigola. El teatre és al parc de Can Saragossa, a prop del Palau de Congressos i el Gran Casino Costa Brava. Té un aforament per a 376 persones, tres sales d'assaig amb entrades independents i un escenari de 270 m².
L'Ajuntament ja va aprovar a finals de juliol en una junta de govern local l'adjudicació del contracte per a la programació del teatre a l'empresa Bitò Produccions SL per 119.000 euros l'any. El regidor de Cultura va explicar ahir que la inauguració del teatre es farà passades les eleccions, i, com que la temporada teatral ja ha començat, aquest any hi haurà poques funcions. Algunes de les obres que es projecta fer al teatre fins a final d'any són l'òpera Marina i la comèdia Pel davant i pel darrere.
Arseni Frigola va comentar que hi ha diversos grups de Lloret interessats a assajar i per això ja s'han posat en marxa els tres bucs d'assaig.
En el concert coral de la Comunitat Polonesa de Lloret hi participaran diferents cors d'universitats catalanes i poloneses com ara la UdG, el Cor de Cambra Ars Animae de Barcelona, el Cor Educatiu de la Universitat Pedagògica de Cracòvia, el Cor de la Politècnica de Wroclaw, el Cor de la Universitat ATH de Bielsko-Biala i l'Orquestra de Cambra de Cracòvia.
Font: Nuri Forns (www.elpuntavui.cat)

No hay comentarios:

Publicar un comentario