La Trono es vesteix de cabaret


La sala independent de petit format Trono de Tarragona inicia divendres una programació de tardor marcada tant pels ajustos econòmics com per dues estrenes, una de producció pròpia. “Ens llancem a la piscina sense aigua”, va comentar el programador de la sala, Joan Negrié, amb referència a quatre mesos de teatre que s'han hagut de programar pràcticament sense diners a la caixa per falta de subvencions. Per adaptar-se a l'escassesa, la Trono ha hagut de renunciar a la programació de dansa (que esperen recuperar l'any vinent) per tal de poder finançar les propostes de teatre.
L'estrella de la tardor serà l'única producció pròpia de l'any, Bilderberg Club Cabaret, dirigida per Oriol Grau, que també la protagonitzarà amb Paloma Arza i Fermí Fernández, i, fins i tot, n'ha escrit el text juntament amb Toni Orensanz. L'obra, que reinterpreta la famosa reunió anual dels poderosos del Club Bilderberg en to d'humor i cabaret, es podrà veure durant tot el mes de desembre, incloent-hi la primera sessió de Cap d'Any que organitza la Trono.
Grau també hi serà present com a actor amb l'estrena a l'octubre de La esperanza, dirigida per Quique Culebras. L'obra, un drama sobre l'amor entre dos homes, es representarà per primer cop en una sala de teatre després d'haver-se pogut veure en diverses cases particulars. Per adaptar-la, el públic s'haurà de desplaçar per diversos espais de la Sala Trono.
Un altre cabaret, El jardí de les malícies, de Teatre al Detall, obrirà divendres la programació, en què reapareix el cicle de concerts de petit format.
Font: Azahara Palomares (www.elpuntavui.cat)

No hay comentarios:

Publicar un comentario