El Teatre Bartrina de Reus no té director

El Teatre Bartrina de Reus no té director des del 31 de juliol, dia en què a Cèsar Compte, que fins llavors compaginava l'administració del teatre amb la direcció del Teatre Fortuny, no se li va renovar el contracte.
El Bartrina està gestionat per un consorci format per l'Ajuntament i el Centre de Lectura de Reus. El president de l'entitat, Xavier Filella, va expressar ahir el seu malestar per no haver estat informat d'aquesta decisió: “Els estatuts del consorci indiquen expressament que totes les decisions relacionades amb la gestió i direcció del teatre s'han de prendre amb el consens de l'Ajuntament i l'entitat.”
Filella va demanar ahir una reunió al regidor de Cultura, Joaquim Sorio, per parlar d'aquesta qüestió. D'altra banda, Sorio va indicar a El Punt Avui que la decisió que Compte no continués vinculat al Teatre Bartrina es va prendre “per raons econòmiques” i que a hores d'ara des de l'Ajuntament encara no s'ha pres cap decisió sobre la direcció del teatre. El nou govern municipal (CiU-PP) sorgit de les urnes del 22 de maig passat va comunicar per carta a Compte el seu cessament. La programació del Centre d'Arts Escèniques de Reus (CAER) corresponent al segon semestre del 2011 continuarà desenvolupant-se al Teatre Bartrina.
Font: Natàlia Borbonès (www.elpuntavui.cat)

No hay comentarios:

Publicar un comentario