'Grease' escalfa motors amb Edurne al capdavant

El musical Grease, que tornarà el 15 de novembre a la cartellera teatral de Barcelona, escalfa motors fins a mitjans d'octubre a la Nau Ivanow, el recinte ubicat a Sant Andreu.

Els assajos de Grease passen bastant desapercebuts al barri, excepte quan els actors fan una pausa o atenen els mitjans i surten al carrer. "He vist un famós, aquella noia rossa que sortia ballant a la tele", comentava dimecres al matí una adolescent que sortia d'una escola pròxima a una companya. "¡Trucaré a la meva germana i l'hi explico!", afegia, emocionada, mentre marcava el número al mòbil.

Un número amb claqué

"Aquest musical es podria dir que és el meu musical, perquè, fins ara, és l'únic en què he participat. I em fa molta il·lusió que també comptin amb mi aquesta vegada", comenta Edurne (Operación Triunfo, Más que baile!), que es fica a la pell de Sandy, la protagonista femenina. Aquesta segona entrega del musical incorpora cançons i coreografies noves. "Fins i tot hi ha un número en què ballo claqué. Em pensava que ja sabia ballar-ho tot, però no... ¡em faltava el claqué!", fa broma Edurne. 


Aquella noia rossa és Edurne, la televisiva actriu i cantant, que ja va participar durant una temporada com a protagonista en la primera versió del musical Grease, que es va poder veure a Barcelona entre el 2006 i el 2008.

Funcions en català

El musical s'estrenarà a la Cúpula Las Arenas el 15 de novembre vinent, i les funcions prèvies començaran el dia 3. La direcció artística va a càrrec de Coco Comín i de la direcció musical se n'encarrega Manu Guix. Edurne i Jordi Coll estaran acompanyats per 33 artistes i sis músics. 

El paper del mític Danny Zuko l'interpreta aquesta vegada l'actor Jordi Coll (Hair, Fama, Infidels). "Quan li dius a la gent el paper que fas el primer que et diuen és: "¿ja camines així? ¿ja poses aquests llavis? ¿ja et pentines com ell?", explica. "Tothom té una referència de Grease. I això és un repte però també una responsabilitat", afegia Coll durant una pausa en els assajos.En aquesta ocasió, Grease comptarà amb algunes funcions en català durant tota la temporada. En aquestes sessions, Edurne serà substituïda per l'actriu Diana Roig per fer de Sandy.

Font: Mònica Tudela (www.elperiodico.cat)


No hay comentarios:

Publicar un comentario