Noves funcions a Temporada Alta


Després dels dos dies de venda d'abonaments i dels dos primers dies de venda d'entrades soltes s'han venut més de 25.000 entrades del Festival Temporada Alta. Per tal de cobrir la demanda, els organitzadors del festival han posat a la venda entrades per a més funcions.
Concretament, s'han ampliat les funcions de l'espectacle Luces de bohemia, dirigida per Oriol Broggi (9 d'octubre, a les 21 h, al Teatre Municipal); Delicades, de T de Teatre, d'Alfredo Sanzol (15 d'octubre, a les 18 h, al Teatre Municipal); Truca un inspector, dirigida per Josep Maria Pou (6 de novembre, a les 18 h al Teatre Municipal de Girona); Els jugadors, de Pau Miró (11 de novembre, a les 21 h, al Teatre Municipal);Operetta, de Jordi Purtí, interpretada per Cor de Teatre (diumenge 20 de novembre, a les 18 h, al Teatre Municipal; i a les 21 h, entrades que es posaran a la venda dimarts 20 d'octubre a les 13 h).
Les entrades estan a la venda a les taquilles del Teatre Municipal de Girona, de l'Auditori-Palau de Congressos i del Teatre de Salt, així com als terminals de Servicaixa, pel telèfon 902 332 211 i per internet als webs: www.temporada-alta.net i www.servicaixa.com. El XXè Festival Temporada Alta tindrà lloc del 30 de setembre a l'11 de desembre.
Font: www.elpuntavui.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario