Pujolràs estrena a la Muntaner


La Sala Muntaner de Barcelona, que ahir va presentar la programació i (www.salamuntaner.com)que enceta nova temporada amb incertesa pressupostària, serà l'escenari de l'estrena de l'espectacle Conseqüències del pim pam, de l'actor, autor i director de la Cellera Xavier Pujolràs. La peça, que demà obrirà la temporada de la sala barcelonina, i s'hi podrà veure fins el 2 d'octubre, també està inclosa dins el programa de Temporada Alta. Pujolràs la dirigeix i hi actua, juntament amb Lina Lambert i Montse Esteve. EN aquesta obra una parella, la Berta i l'Ignasi, que viuen a la muntanya una mica apartats de la civilització, esperen una visita molt important. També esperen a la Laura, una policia rural que ha vingut amb un propòsit molt concret. Malgrat tot, cap dels tres protagonistes no s'espera com acabarà la nit: descobrint les imprevisibles Conseqüències del pim pam.
Pel que fa a la temporada, la Muntaner ha apostat per la combinació de noves veus amb actors que ja tenen un llarg recorregut. És el cas de Teresa Gimpera, que puja al bot salvavides de Dòria, un text escrit per Ivan Campillo amb direcció de Teresa Devant. El ballarí Rafael Amargo debutarà com a actor en un projecte brasiler, liderat per Roberto Cordovani: La habitación de Giovanni.
Ramon Simó dirigeix el monòleg Villans, que excel·leix per triar “els dolents de Shakespeare”, comenta el que ha estat nomenat recentment director de les pròximes quatre edicions del Grec. Manuel Dueso fa una dramatúrgia sobre tres contes de Txèkhov i li troba un títol reclam: Txèkhov in love; són històries d'amor viscudes en diferents moments vitals. Per últim, la cantant Sílvia Pujol tancarà temporada amb un espectacle exclusiu per a la sala entre recital i teatre.
Font: J.B/ D.C. (www.elpuntavui.cat)

No hay comentarios:

Publicar un comentario