La mort és còmica per Titzina Teatre

Titzina Teatre torna a Barcelona amb la seva obra Exitus, que aborda el tema de la mort amb el particular estil comicopoètic que caracteritza a la companyia i que podrà veure's a la sala Villarroel del 6 al 18 de setembre.
Els components de Titzina Teatre, Diego Lorca i Pako Merino, interpreten multitud de personatges relacionats amb la mort en aquesta obra que van estrenar el 2009 i que des d'aleshores ha recorregut la Península Ibèrica.
Segons ha informat la companyia, l'obra torna a Barcelona perquè "té el suport de crítica i públic" i perquè els seus actors i autors tenen per costum dedicar molt temps a la creació i un parell d'anys a la seva representació.
Durant la gestació d'Exitus, Diego Lorca i Pako Merino van estar durant un mes a la unitat d'atencions pal·liatives de l'hospital del Vall d'Hebron, un altre mes en una funerària de Terrassa (Vallès Occidental) i van fer entrevistes a genetistes i a fidels de diferents religions, tot això en un intent de fer-se "un dibuix" sobre les "moltes morts" que hi ha. Amb això van construir una història, que interpreten ells dos sols, sobre un parat que troba treball en una funerària, a l'hora que un advocat prepara el testament d'un home que no té molt clar que és el que vol.

És, segons els autors, una "autòpsia del cicle vital" en què diverses històries s'entrecreuen i van endavant i enrere de forma "molt cinematogràfica", amb "tendresa, humor i emoció".


Font: www.ara.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario