El Teatre Lliure també aposta pel públic infantil

El Teatre Lliure aposta per obrir-se al públic infantil amb el cicle Lliure dels nens, una de les principals novetats d'aquesta temporada dirigida per Lluís Pasqual. Durant la setmana lectiva, les funcions es destinaran a públic escolar -de dimarts a divendres- i els caps de setmana es reservaran a les famílies. Del 17 de gener al 12 de febrer, es representarà Buchettino -dirigit als alumnes de cicle mitjà-, del 28 de febrer a l'1 d'abril Un bosc de cames -per a alumnes d'educació infantil, les dues a Montjuïc; iLava, per als alumnes de cicle inicial, a Montjuïc-Plaça Margarida Xirgu del 17 de gener al 12 de febrer.
Segons el Lliure, la iniciativa passa per considerar el teatre “com un art que estimula la sensibilitat dels més petits en el període de formació més permeable per acostar-los a l'art en totes les seves manifestacions, perquè experimentin amb aquests llenguatges com a sabers fonamentals, perquè prenguin part d'un procés creatiu que alimenti la seva intel·ligència i els permeti desenvolupar millor la sensibilitat i les pròpies competències”.
El Lliure també ha apostat per apropar el teatre des de la relectura dels clàssics i les obres més actuals als estudiants de secundària, amb una programació oberta que combina el teatre amb la dansa i la música. El Lliure també es proposa fomentar en els joves l'esperit crític com a espectadors, “convidant-los a reflexionar sobre la societat en què vivim i apropant-los les arts escèniques d'una forma educativa i lúdica alhora”.
Font: www.elpunt.avui.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario