El triple clam d'Esteve Soler

Font: J.B. (elpuntavui.cat)
Esteve Soler ha fet fortuna a Catalunya i més enllà dels Pirineus amb la seva trilogia contestatària. Va estrenar Contra el progrés el 2010 a la Sala Beckett, acompanyat per Teatre al Detall. El 2011, va mostrar dins del Grec Contra la democràcia (Premi Serra d'Or de teatre). Pròximament, tancarà la trilogia amb Contra l'amor (2013), una peça que s'estrenarà al Centre d'Arts Escèniques de Terrassa (CAET). De fet, el director Pep Pla ha previst que es puguin veure, en format maratonià, les tres obres seguides al Teatre Alegria el 6 d'abril. Només un actor, Dani Arrébola, serà present en els tres títols.
El CAET també preveu noves estrenes absolutes aquest semestre vinent. Per exemple, Imma Colomer dirigeix Afterplay, una peça de Brien Friel que rescata dos personatges turmentats de Txèkhov. L'actriu Rosa Boladeras també convida a la recerca d'un Elixir, en un activitat gratuïta al vestíbul de l'Alegria.
Com a sala d'exhibició, representen en breu Dubte,Red Pontiac, de Pere Riera (quan encara no té dates a Barcelona), Aventura!, de T de Teatre, 30-40 Livingstone, de Sergi López i Jorge Picó, i la comèdia de bulevard El nom (la primera direcció escènica de Joel Joan).

No hay comentarios:

Publicar un comentario