El Teatre de Bescanó busca noves fórmules anticrisi

Fuente: Xavier Castillón (elpuntavui.cat)
Després de la “ressaca de les pastanagues” i de la campanya Per la Salut de la Cultura, que va convertir el Teatre de Bescanó en un símbol de la lluita contra la pujada de l'IVA en les arts escèniques, després d'haver venut pastanagues en comptes d'entrades per a l'obra Suïcides de Poca Cosa Teatre, el teatre dirigit per Quim Marcé continua buscant noves fórmules perquè “l'espectador pugui gaudir de diverses manifestacions culturals a un preu raonable”.
El Teatre de Bescanó ha presentat una programació de 29 espectacles, entre els mesos de gener i agost del 2013, per als quals proposa durant la campanya de Nadal, fins al 6 de gener, diverses promocions de 2x1 en la compra d'entrades anticipades. Concretament, hi ha quatre promocions temàtiques de 2x1:
La Promo clown: comprant una entrada per a Hotot, de Cascai, se'n podrà triar una altra per veure Pàjaru, de Pere Hosta, o Trau, de la companyia Guillem Albà. Les dues primeres obres es van estrenar recentment en l'última edició de Temporada Alta, i Trau, amb música d'Anna Roig, a Fira Tàrrega 2012.
La Promo adults: comprant una entrada per a Litus, una comèdia agredolça de Marta Buchaca, se'n pot escollir una altra entre Red Pontiac, estrenada per Pere Riera en l'última Temporada Alta, amb Cristina Cervià i Míriam Iscla, o Carmela, Lili, Amanda, un espectacle en què Isabel Soriano, Noèlia Pérez i Neus Pàmies donen vida a tres dones que, a través de cançons molt emblemàtiques, representen moments importants del segle XX com ara la Guerra Civil espanyola, la Segona Guerra Mundial i el cop d'estat a Xile.
La Promo infantil: comprant una entrada de La bella i la bèstia, es podrà triar una altra entrada de regal entre Puig i Fontanals, carters professionals i Gúlliver al país de Lil·liput, del Centre de Titelles de Lleida.
La Promo familiar: si es compra una entrada de l'espectacle Capas, de la companyia de Circo Eia, les dues opcions per triar una entrada gratuïta seran l'espectacle musical Ruddigore o la nissaga maleïda, d'Egos Teatre, i El fantástico viaje de Jonás el espermatozoide, de la companyia Espejo Negro.
Per poder rebre les entrades gratuïtes, cal comprar l'entrada pels canals habituals i després enviar un correu electrònic a teatre@bescano en què s'indiqui el nom i els cognoms dels beneficiats i quines entrades de franc volen rebre.
També hi ha una promoció per a diversos concerts, en què no caldrà pagar les despeses de gestió en la compra d'entrades anticipades. Seran els concerts de Moncho, que celebra 50 anys de boleros; el cantautor selvatà Uat Boada, exmembre de Frenètic; la col·laboració entre Miquel Abras i Cesk Freixas (Cançons de nosaltres i el món); la Big Mama, que celebrarà 25 anys en el món de la música, acompanyada pel quintet Taller de Músics All Stars; el grup vocal Les Síxters, Menaix a Truà, el Cor de Cambra de la Diputació i Le Croupier, que hi presentarà el seu primer treball en català: Lesió per tensió repetitiva.

No hay comentarios:

Publicar un comentario