Duel interpretatiu al Teatre Micalet de València

Font: Ausiàs Bermell (elpuntavui.cat)
Dos dels actors més reconeguts de l'escena valenciana estrenen el 19 de desembre l'obra de Marc Artigau i Queralt, en cartell fins al 6 de gener.
Es tracta d'una obra sobre la soledat a la que donen vida Josep Manel Casany i Ferran Gadea. Dos dels actors valencians més populars, mà a mà, s'enfronten junts a dos personatges marginals que es troben al mig de l'hivern més fred.
L'obra, escrita i dirigida per Marc Artigau i Queralt, planteja als espectadors allò que l'ésser humà estaria disposat a fer per fugir de la soledat.
Els dos actors són molt reconeguts a l'escena valenciana. Ferran Gadea, president de l'Associació d'Actors del País Valencià, ha treballat en teatre, cine i televisió. I ha aconseguit molta popularitat amb el seu paper de Tonet a la sèrie de Canal 9 L'Alqueria Blanca.
Josep Manel Casany també ha participat en L'Alqueria Blanca i altres sèries televisives, com Hospital Central i Unió Musical Da Capo. I a la seua nodrida trajectòria teatral ha rebut importants reconeixements com ara el Premi AAPV 2010 a la Millor Interpretació Masculina de Teatre per “L'Art de la Fuga”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario