El musical de les Spice Girls recapta 4,9 milions d'euros abans de l'estrena


Font: EFE via ara.cat

Viva Forever!, el musical protagonitzat pels èxits de les Spice Girls, ja ha recaptat 4,9 milions d'euros amb la venda d'entrades. La producció s'estrena dimarts al teatre Picadilly de Londres, després d'una promoció que ha generat moltes expectatives. Escrit per la còmica Jennifer Saunders i protagonitzat per Judy Craymer, el musical no està basat en la vida i la carrera del grup britànic. Amb les cançons de més èxit de "les noies picants" com a banda sonora, el musical explica una història sobre el preu de la fama, l'amistat i la relació entre una mare i una filla.
El fenomen de les Spice Girls continua 11 anys després que gravessin el seu darrer àlbum. No només continuen presents a la xarxa, sinó que no passa ni un sol dia sense que surtin en algun mitjà de comunicació. No només a les pàgines de societat. Victoria Beckham (la 'Posh Spice) va concedir al desembre de l'any passat una entrevista a 'The Financial Times'.
Malgrat que cap de les Spice té un paper a Viva Forever!, cadascuna d'elles cobrarà 6,15 milions d'euros en concepte de drets. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario