Daniel Anglès dirigeix un musical sobre l'adolescència i la música pop al Teatre Gaudí Barcelona

Font: ara.cat
La relació amb els pares, l'acceptació del físic, l'amor o la descoberta de l'homosexualitat són algunes de les experiències extrapolables als adolescents de qualsevol part del món. Això ho vol demostrar l'actor i director Daniel Anglès, que estrena 'Per sobre de totes les coses'. Aquest espectacle de teatre musical en català és una adaptació de l'original 'Bare', una obra no massa coneguda al circuit català però que és considerada una peça de culte i que s'ha representat en més de 100 produccions arreu del món, des de la seva estrena l'any 2000. El text parla dels dubtes i les recerques personals d'uns joves que resideixen a un internat catòlic a principis dels anys 90.
De la producció, Anglès explica que el que han aconseguit és "impossible" ja que, econòmicament, és un projecte "absolutament inviable i on perdrem diners funció rere funció". Si ho ha tirat endavant tot i les dificultats i sense subvencions, és per la connexió que ha sentit amb el text. "Tots recordem els anys d'institut de forma molt intensa, amb records bons i dolents, però no és una època innòcua per a ningú". Aquesta és la producció més propera i de format més reduït que Anglès ha dirigit recentment, que ara mateix està al càrrec de la gira espanyola d'Els Miserables'.
Sobre l'escenari hi haurà un munt d'actors joves, tot i que amb molta trajectòria. Quan Anglès parla d'Anna Herebia, una de les actrius protagonistes, diu que ha estat com dirigir l'Anne Hathaway pàtria. Dins l'equip de 19 actors, també hi trobarem els ja coneguts Eduard Lacueva, Ester Bartomeu, Lucy Lummis i Eduard Doncos, que interpreten els personatges adults. La producció té 30 números amb música pop que interpreta una banda de 5 músics en directe.

No hay comentarios:

Publicar un comentario