El musical més salvatge arriba al Teatre Gaudí de Barcelona



Font: EFE via ara.cat
La versió catalana del musical 'The Wild Party' arriba al Teatre Gaudí el pròxim 22 de febrer. 'The Wild Party' és la versió catalana de l'èxit de Broadway de fa tretze anys, protagonitzat per Roger Berruezo, Xènia García, Xavi Duch i Maria Santallusia.
'The Wild Party' és una obra d'Andrew Lippa, l'autor de 'The Addams Family', que narra la tòrrida i turbulenta història d'amor d'una reina de vodevil dels anys vint i un clown. La història està ambientada a Nova York i és una explosió de sexe i passió que acaba amb una sòrdida i decadent festa plena d'excessos i baixes passions.
L'obra, que compta amb 17 intèrprets i quatre músics en la versió barcelonina,reflecteix "el joc de la dependència, d'allò prohibit, allò violent i íntim, en un món ple d'aparences i segones intencions", ha explicat la directora del muntatge, Anna Valldeneu. "És un caramel", ha afegit la directora, que ha recordat que la història està basada en un poema de Moncure March del mateix títol, que també va donar lloc a un altre musical de LaChiusa. Valldeneu creu que la versió de Lippa "és més encertada que la de LaChiusa" perquè "va encertar l'essència del poema de Moncure March i va captar l'ambient tòrrid".
L'adaptació i la traducció al català ha anat a càrrec de Roger Batalla i el muntatge ha estat possible gràcies a Vocal Factory Bcn, que l'any passat va organitzar un taller sobre aquest musical.

No hay comentarios:

Publicar un comentario