'Plecs' guanya el premi al millor espectacle de circ de sala


La carpa del circ Raluy va acollir ahir la primera edició dels Premis del Circ de Catalunya, organitzats per la revista Zirkolika, la primera publicació de l'Estat dedicada a les arts dels circ. L'espectacle Plecs, de la companyia Enfila't –al TNC fins al 2 de gener– va ser considerat el millor espectacle de sala o carpa.

Altres premiats de la nit van ser l'espectacle Malabars de rebot, de Fernando Pose, on hi ha, segons el jurat, el millor número de circ, i Merci Bien, de Musmus Circus, considerat el millor espectacle de circ familiar. També van ser guardonats Rococó Bananas, de Los Excéntricos, com a millor espectacle de circ còmic, i Chez Leandre, de Leandre, que va fer-se amb el premi al millor espectacle de circ de carrer. Adrià Schvarzstein va ser distingit com a millor director i l'espectacle Le sort du dedans, de la companyia Baró d'Evel, que aquests dies es pot veure al Mercat de les Flors, va rebre el premi a la millor música. La millor posada en escena va correspondre als Escarlata Circus per Devoris Causa.

La dedicació de la família Raluy al circ va ser reconeguda amb el premi especial del jurat, que va atorgar-li el guardó "per dotar d'una qualitat i actualitat indiscutibles" el circ tradicional. Els altres dos premis del jurat van ser per a l'Ateneu Popular de Nou Barris, per la millor iniciativa per a la projecció del circ, i a la companyia Daraomai, per l'espectacle 1,2,3, poma!, al millor artista novell.

Font: www.ara.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario