Sergi Belbel s'enfronta al primer Benet i Jornet


El primer semestre de l'any que ve la cartellera catalana patirà una petita inundació de textos de Josep Maria Benet i Jornet. A l'abril, el Teatre Principal de Terrassa estrenarà Una vella, coneguda olor, que dirigirà Sergi Belbel. Una mica abans, al març, el Lliure de Gràcia posarà de llarg Dues dones que ballen, amb direcció de Xavier Albertí.

Amb la producció terrassenca es recupera la primera obra escrita per Benet i Jornet i, coincidint amb el 70è aniversari del seu naixement, cosa que "significa el reconeixement a la trajectòria d'un autor contemporani que ha esdevingut un clàssic", segons diuen al Centre d'Arts Escèniques de Terrasa (CAET) i al TNC.

Una vella, coneguda olor serà un dels espectacles inaugurals del Teatre Principal de Terrassa. Es representarà el 14, 15, 16 i 17 d'abril de 2011 a Terrassa. Posteriorment, al setembre de 2011, es representarà a la Sala Petita del TNC.

La producció compta amb escenografia de Max Glaenzel, vestuari de Mercè Paloma, il·luminació de Kiko Planas, música d'Òscar Roig, l'ajudanta de producció serà Cristina Clemente i la resta d'equip artístic i repartiment estan en curs.

Font: www.ara.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario