Bescanó vol més teatre


El Teatre, de Bescanó, malgrat que ja havia presentat la programació (del passat octubre a l'abril del 2011), l'ha ampliada amb cinc espectacles més, dos dels quals són de teatre de text, dos més de música i un de titelles familiar.

El 13 de març (18.30h) hi haurà una funció de l'espectacle Opera Fantasy, amb la participació d'Elena Martinell (soprano), Susanna del Saz (mezzosoprano), Giorgio Elmo (tenor) i Ulisses Ordúñez (baríton), que interpreten fragments d'òperes conegudes. El 27 de març (19.30h) arriba un altre espectacle musical, en aquest cas vinculat al Black Music Festival, com és l'actuació de La Vella Dixieland, complementada amb un concert de gospel a càrrec dels alumnes del curs que impartirà Moisès Sala, director del The Gospel Viu Choir, els dies 25 i 26 de març. L'espectacle familiar afegit al programa és La maleta de l'Agustí (3 d'abril, 17h), una obra de titelles de la companyia Farrés Brothers.

Finalment, també es podran veure al Teatre una de les peces que ha obtingut un èxit remarcable a Barcelona i en el seu pas per Temporada Alta, Coses que dèiem avui, de Neil LaBute (15 d'abril, 22h), dirigida per Julio Manrique, i Petits crims conjugals (15 de maig, 19h), escrita per Eric-Emmanuel Schmitt, dirigida per Xicu Masó i interpretada per Ramon Madaula i Laura Conejero. Aquesta obra s'haurà estrenat alguns mesos abans al teatre de Blanes i s'haurà vist també al teatre de Salt.


Font: Dani Chicano (www.elpunt.cat)

No hay comentarios:

Publicar un comentario