Els teatres de Badalona aspiren a créixer en abonats

Els Pets, Juan Tamariz i Faemino y Cansado són alguns dels artistes que repetiran l'any que ve en la programació dels teatres municipals de la ciutat. La temporada dels teatres Zorrilla, Principal i Blas Infante que engloba la primera meitat de l'any es presenta amb l'ambició de sumar més abonats i per això s'han programat sis sessions dobles, que serviran per donar també cabuda a persones que vulguin comprar entrades individuals i que fins ara es trobaven amb dificultats per fer-ho en alguns casos perquè amb els abonats s'omplia la pràctica totalitat de l'aforament de les sales. Als abonaments de temporada, que es poden comprar i renovar a partir de dilluns, es mantenen el preu de 72 euros, però donen opció a veure vuit espectacles, dos menys que la temporada anterior.

La programació ajusta el pressupost a còpia de sumar propostes que subvencionen la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona i d'optimitzar els recursos gràcies a la gestió de Badalona Cultura, tal com van explicar els responsables de l'ens. Per omplir les sales es fan apostes que arriben amb l'aval de l'èxit obtingut als teatres de Barcelona com ara Nit de Sant Joan, de Dagoll Dagom (6 i 7 de maig), i L'hort dels cirerers (17 i 18 de març). També es mantenen intactes cites consolidades com les gales de màgia del Memorial Li-Chang, amb quatre funcions, i el festival Blues i Ritmes.

La música torna a ser un dels puntals de la programació amb propostes que ja es van avançar fa uns dies, com ara Els Amics de les Arts (29 de gener) i el retorn d'Els Pets, aquest cop al Principal (8 d'abril). Les entrades per a alguns concerts es posaran a la venda avui a través del web de Telentrada, tot i que ja fa dues setmanes es va anunciar que sortien a la venda. Les persones que optin per aquesta modalitat de compra no tindran dret a cap descompte encara que disposin de la documentació que els acredita a tenir-lo. L'única manera d'optar als descomptes serà passar per la taquilla a partir del 21 de desembre. Els teatres repeteixen per aquestes festes la campanya Regala cultura, que permet adquirir entrades en una capsa de regal.


Font: Marta Membrives (www.elpunt.cat)

No hay comentarios:

Publicar un comentario