ÚLTIM DIA A LA TERRA



CREACCIÓ: JORDI VILCHES i MARTÍ GALLÉN
INTÈRPRETS: JORDI VILCHES, MARTÍ GALLÉN i LETICIA DOLERA
ANTIC TEATRE


La primera bogeria del duo Vilches& Gallén va arribar fa uns dies a Barcelona a la petita sala alternativa Antic Teatre. Com si d'un somni d'un nen petit, Jordi Vilches ha construït una nau per viatjar a l'espai i ens explica com ha estat el procés i com vol passar aquest Últim dia a la terra. El passarà acompanyat del seu inseparable amic Enric Gallén, assessor de tota aquesta aventura astronàutica i durant uns minuts de la seva germana pija, Leticia Dolera.

Una aventura que condensa en poc més d'una hora els seus desitjos i ens mostra com és i serà aquest personatge tant a la terra com a l'espai. Descobrirem que li ha portat a prendre la seva decisió de marxar tant lluny i que pensa fer una vegada que arribi.

L'espectacle farcit de lletres pròpies, a les quals posa veu el propi Vilches acompanyat a la guitarra per Gallén, és una absurda comèdia pròpia de les pàgines d'un còmic o d'un guionista de Benny Hill.

Estel·lar aparició de Leticia Dolera, com la germana pija de Jordi Vilches, intentant reformant a un germà que poques opcions té per no morir en l'intent de les seves pròpies bogeries. Una estona agradable de riure, sense pretendre res més que gaudir de l'espectacle.

No hay comentarios:

Publicar un comentario