El SAT! obre amb una comèdia àcida sobre la por a la vida

Julia torna a casa després de 10 anys. Allà es troba amb un món que no és precisament feliç, encapçalat per una mare, malalta, amb el caràcter cada dia més agre. El germà gran no està gaire millor i el petit, deficient mental, se segueix comportant com si fos un nen. Aquesta és a grans trets la sinopsi d'El sueño de Bambi, l'obra de la jove companyia Entropel que obre aquesta setmana la programació del SAT!, el teatre municipal de Sant Andreu que consolida la seva oferta per a adults, familiar i de dansa.

Estrenada la temporada passada a la Nau Ivanow, el SAT! ha recuperat una comèdia àcida de Christian Vilches, també actor, que aborda la por a viure la vida de veritat, segons el seu autor. "Com Bambi els personatges s'amaguen en la seva soledat per sentir-se més segurs".

A Entropel la seguiran aquest trimestre propostes humorístiques com No som res, de Carles Xuriguera i Rafel Faixedas (excomponents de Teatre de Guerrilla), o la de Guillem Albà acompanyat de la contagiosa música de l'Always Drinking Mar ching Band. La dansa, que ja va tenir un aperitiu ambCurts, de Thomas Noone (assessor del teatre), arribarà amb els muntatges de la companyia britànica de dansa integrada StopGAP, amb dos ballarins discapacitats en la seva formació, i de l'estrena d'El cas Kuleshov, de Lanónima Imperial.

Font: www.elperiodico.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario