La nova SALAFlyhard obre les portes als autors catalans


Desprès de cinc anys de la seva creació, la companyia teatral Flyhard obre una nova sala, el 15 d'octubre, on representar les seves propostes. El nou teatre, ubicat al barri de Sants, només programarà autors catalans. El nou espai, de grandària reduït, només quaranta localitats, està condicionada per obres de petit format i que requereixen molta proximitat amb el públic. Es busca, així, recuperar un estil de teatre que demani la relació emocional directa amb l'espectador.

Durant aquesta primera temporada, autors joves catalans com el Jordi Casanovas (director de la mateixa sala i companyia), Alberto Ramos o Cristina Clemente representaran les seves obres. SALAFlyHard està oberta a col·laborar amb altres espais escèniques amb l'intenció de difondre i estrenar textos contemporanis catalans i també alguns clàssics poc representats. Un altra de les seves propostes serà la lectura dramatitzada del mateix tipus de textos que els que es representen. A més els autors veuran publicats les seves obres per intentar difondre encara més els seus textos.

La primera estrena serà Un home amb ulleres de pasta, escrita i dirigida pel propi Jordi Casanovas i interpretada pels actors de la companyia: Roser Blanch, Clara Cols, Pablo Lammers i Sergio Matamala. Un home amb ulleres de pasta és una comèdia que sorprenent desemboca en una història de terror. Amb funcions divendres, dissabte i dilluns, de moment fins a finals del mes d'octubre amb ganes de prorrogar.

Després es representarà Els últims dies de Clark K d'Alberto Ramos i dirigida per Jordi Casanovas. Ramos és un autor inèdit que s'estrena al panorama teatral català amb aquesta obra, una comèdia protagonitzada per personatges mítics contemporanis com Superman, Lois Lane i Clark Kent i la seva lluita per determinar la seva identitat personal.

SALAFlyHard, situada al carrer Alpens, 3 buscarà consolidar-se com una sala destinada al teatre català contemporani, amb arguments pròxims i sorprenents al públic que tinguin ganes d'escoltar una història d'ara i aquí, les seves pròpies històries.

Més informació a: http://www.flyhard.org/


Font: Butaques i Somnis

No hay comentarios:

Publicar un comentario