Un ‘thriller' musical, nova producció de la Sala Trono


La Sala Trono de Tarragona estrenarà avui (22.00 h) la que serà la seva tercera producció pròpia, després d'El lleig i de L'impossible. Ara, a l'inici de la nova temporada, proposa la tragicomèdia musical Killer, amb text de Guillem Clua i el manresà Xavier Mestres. Aquest darrer és l'actor protagonista, juntament amb tres músics: Tomàs Alcaide (piano, violí i veu), Roger Conesa (percussió, guitarra, clarinet i veu) i Xavier Sánchez (contrabaix i veu).

Amb direcció de Joan Maria Segura, Killer narra en primera persona la història de Pau Moira, un personatge “gris i inquietant” que treballa d'enterramorts. El públic coneixerà el personatge en el moment en què és jutjat per l'assassinat de 57 persones. Davant d'això, la fiscalia demana la pena de mort per al criminal, tot i que al final es descobreixen molts secrets: “És considerat l'assassí en sèrie més important del país i, tot i que aquesta és una història cruel, l'expliquen amb to de comèdia”, apuntava ahir Guillem Clua. Per l'autor del text, l'espectacle “vol entretenir, divertir, però també que el públic s'emocioni”.

Tot i que l'obra està plantejada com un monòleg musical, l'actor compartirà protagonisme amb els tres músics: “No em sento sol a l'escenari, perquè és una història compartida que expliquem entre tots tres”, va explicar ahir Xavier Mestres. Igualment, el director, Joan M. Segura, va destacar que “els tres músics també hi participen interpretant diferents personatges”. La música que interpretaran passa per estils variats: “Pop, estàndards de jazz, swing i música contemporània”, segons Mestres, que també n'és el compositor.


Font: Carina Filella (www.elpunt.cat)

No hay comentarios:

Publicar un comentario