ELS 39 ESGLAONS



TEXT: JOHN BUCHAN i ALFRED HITCHCOCK
ADAPTACIÓ: PATRICK BARLOW
VERSIÓ i DIRECCIÓ: ABEL FOLK
INTÈRPRETS: ABEL FOLK, JORDI RÍOS, DAVID OLIVARES i MIREIA PORTAS
PRODUCCIÓ: FAIG PRODUCCIONS i FOCUS
CLUB CAPITOL


Els 39 esglaons és una gran pel.lícula de l'Alfred Hitchcok, l'Albel Folk l'adaptat i dirigit per posar-la en escena però es queda una mica descafeïnada. Els trucs teatrals que serveixen per suplir les diferències que aquest gènere amb la gran pantalla.

Tot i que l'adaptació funciona, perquè el públic riu quan toca, i els actors desborden comicitat, hi ha un problema seriós. Tant el Jordi Ríos com el David Olivares tenen massa interioritzats els seus personatges del Pòlonia i molts dels gags que hi ha durant l'obra no sabria si són els més de 100 personatges diferents de l'obra o representant els del show televisiu. Mentres que a la Mirea Portas, aconsegueix desenvolupar els seus personatges lluny del toc polonès.

Malgrat tot, la direcció de l'Abel Folk funciona a la perfecció i l'engranatge de gags sembla un rellotge ple d'intriga, humor i amor. Els 39 esglaons és un dels èxits de teatre comercial de la temporada, que encara estarà tot el mes de gener en cartellera per aquells que vulguin gaudir d'humor sense complicacions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario