Lloret, primera temporada

Delicades, d'Alfredo Sanzol, amb T de Teatre (dissabte, 21h); 30/40 Livingstone, amb Sergi López i Jorge Picó (3 de febrer, 21h) i Juicio a una zorra, un monòleg amb text i direcció de Miguel del Arco, i interpretació de Carmen Machi (10 de març, 21 h), són els espectacles més destacats del primer trimestre de funcionament del nou Teatre de Lloret, la programació del qual va a càrrec de la productora saltenca Bitó Produccions.
En total s'han programat nou espectacles en aquest període. Delicades es va estrenar en el Festival Grec de Barcelona, que n'és un dels coproductors, i a les comarques gironines també s'ha pogut veure al festival Temporada Alta, a Girona, entre altres localitats. Pel que fa a 30/40 Livingstone, és una producció del Centre d'Arts Escèniques El Canal, que es va estrenar al Teatre de Salt en la darrera edició de Temporada Alta, mentre que Juicio a una zorra és un espectacle ideat per Miguel del Arco, que es va estrenar al Festival de Mèrida i que es basa en el personatge d'Helena de Troia, causant de la guerra.
El programa també inclou espectacles familiars, com El Príncep Feliç, de La Baldufa (12 de febrer, 17.30 h), basat en el relat d'Oscar Wilde, i Pinocchio (4 de març, 17.30 h), de Roseland Musical, en què es barregen disciplines artístiques com la dansa, la música i l'audiovisual; un espectacle d'il·lusionisme, apte per a tots els públics, L'impossibilista (26 de febrer, 17.30 h), amb Sergi Buka, i un altre de dansa moderna, també apte per a tots els públics, Concierto concepto (16 de març, 21 h), amb la companyia Brodas Bros. La companyia local de teatre amateur Quantus Teatre, també té un lloc a la programació, amb l'espectacleDescripció d'un paisatge (24 de febrer, 21 h).
Tancarà la programació del Teatre de Lloret un concert de les seccions de corda i vent de l'Orquestra Jove de la Selva, que serà d'accés obert.
Font: Dani Chicano (www.elpuntavui.cat)

No hay comentarios:

Publicar un comentario