La nova temporada de Sant Cugat plena d'espectaclesLa música tindrà un paper protagonista dins la programació de febrer a maig del Teatre-Auditori de Sant Cugat. El centre ha programat 8 concerts, 3 musicals, 2 concerts de música clàssica i 2 òperes i acollirà l'estrena a a Catalunya del musical Sonrisas y Lágrimas. La programació, ha dir Mercè Conesa, l'alcaldessa de la ciutat, és va variada "perquè tothom pugui trobar el seu espectacle".
La temporada arrancarà aquest divendres amb el concert de La Oreja de Van Gogh que ja ha exhaurit les entrades. El dia abans, Manolo Garcia, farà la pre-estrena de la gira del seu nou álbum Los días intactos, que ha estat tres setmanes consecutives el número 1 de la llista dels més venuts a España. A darrera hora l'artista ha decidit "regalar" l'actuació "zero" de la gira després de poder assajar durant dues setmanes en aquest escenari. També ha exhaurit totes les localitats.
Amb el musical Sonrisas i lágrimas, "hem intentat mantenir l'esperit del clàssic sense traspassar la línia del que seria cursi", comenta Jaime Azpilicueta, director del musical, que desembarcarà a Sant Cugat el 24 de maig. Aquest espectacle compta amb 22 canvis d'escenografia, més de 200 vestuaris diferents i música en directe. També passaran pel Teatre-Auditori Maria del Mar Bonet (11 de febrer) i  Adriana Calcanhotto (16 de març). A l'abril, Antonio Orozco celebrarà els seus deu anys als escenaris i els mallorquins Antònia Fontpresentaran el seu darrer treball, Lamparetes. A més d'aquest espectacle es podran veure dos musicals més, Forever Young, sota la direcció d'El Tricicle iPersèfone de Els Comediants. El director d'aquest muntatge, Joan Font, ha explicat que aquest treball "és una mirada musical que barreja la tecnologia amb el més artesà i la música en directe".
L'oferta musical es completarà amb dos concerts de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat, un per a piano i orquestra amb músiques de pel·lícules de Gershwin (24 de febrer); i un altre que se celebrarà coincidint amb la diada de Sant Jordi. Aquesta temporada el públic també podrà gaudir de dues òperes:Aïda, de Giuseppe Verdi, i Romeo et Juliette, de Charles Gounod.
Pel que fa al teatre, s'han programat vuit muntatges, entre els quals destaquenCanigó, amb Lluís Soler (5 de febrer), i 30-40, Livingstone amb Sergi López i Jorge Picó (25 de febrer).
Font: www.ara.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario