La 'Nana' que es menja els malsons



La Nana Bunilda menja malsons és un espectacle familiar basat en el conte d'il·lustracions d'Agustí Asensio creat el 1986. La companyia Charly Trama, dirigida per Nona Asensio –filla i inspiració de l'autor per crear la Nana–, l'ha dut a l'escenari recreant els personatges i escenografies il·lustrades al conte, que retrata com la por i la foscor es poden convertir en una cosa positiva, com ara xocolata. La Nana Bunilda és un gnom que xucla malsons. Tot i que perd els seus poders màgics. 
Per primera vegada, dins el Festival Grec, es farà un espectacle interactiu amb nens que estan ingressats en diferents hospitals de Barcelona. L'espectacle es podrà veure del 16 al 18 de juliol en directe des del Mercat de les Flors i via teleconferència des dels hospitals Trias i Pujol, St. Joan de Déu i Vall d'Hebron, un cada dia. A més, els nens i nenes dels hospitals, on també hi ha una actriu del conte, podran participar en l'espectacle.
El muntatge complet només es podrà veure dins el Grec, per ara. La Fundació Asensio, però, té la intenció que la 'Nana Bunilda' giri per diferents teatres de Catalunya i es pugui repetir l'experiment.
Font: Laura Serra (www.ara.cat)

No hay comentarios:

Publicar un comentario