Naix el Festival de Dins per acostar el teatre a les comarques interiors

Font: T.R. (www.elpuntavui.cat)
Escena Erasmus de la Universitat de València, organitza entre el 22 al 31 de juliol el Festival de Dins, un certamen que ha sorgit enguany per acostar al teatre a les comarques de l'interior del País Valencià i que reunirà a quatre de les companyies, que han participat en Las Huellas de la Barraca, un festival promogut per Acció Cultural Espanyola (AC/E).
Durant deu dies les quatre companyies recorreran simultàniament diversos municipis de les comarques de la Costera, la Vall i la Canal, alguns d'ells afectats pels recents incendis. És per això que encara que l'entrada és sempre gratuïta, la Universitat de València, com a institució compromesa amb el territori, ha creat una “fila zero” per a recaptar fons que contribuïsca al desenvolupament de les zones afectades.
El Festival de Dins es completarà amb altres activitats: exposicions, tallers, taules redones, trobades, etc. Obres de teatre, a l'aire lliure sobre “clàssics renovats”, i un programa cultural complementari sota una doble finalitat: per una banda, acostar el teatre i contribuir a la promoció turística i cultural de les comarques citades anteriorment.

No hay comentarios:

Publicar un comentario