El 'Cyrano' d'Arquillué arribarà al Centro Dramátíco NacionalFont: www.elperiodico.cat

L'obra Cyrano de Bergeracde la productora barcelonina La Perla 29, farà temporada a Madrid del 30 de novembre al 6 de gener al Centro Dramático Nacional. Després de la seva brillant estrena a la Biblioteca de Catalunya, el clàssic d'Edmond Rostand que ha dirigit Oriol Broggi i ha interpretat Pere Arquillué farà una gira catalana i posteriorment s'instal·larà al Teatro Valle-Inclán de la capital espanyola.


En vista de l'èxit, la productora també ha decidit reposar el muntatge la temporada que ve, del 5 de març al 7 d'abril, a la nau gòtica de la biblioteca on s'ha estrenat. Amb 'Cyrano' s'ha produït un fenomen similar al viscut aquest mateix curs teatral amb Incendis, una altra producció de la companyia que comanda Broggi, que ha triomfat al Romea i on tornarà el pròxim Nadal.
Dintre d'aquesta segura aposta per muntatges d'èxit, La Perla 29 també ha programat un altre dels seus muntatges més aclamats, Llums de bohèmia, per obrir la temporada el pròxim mes de setembre a la seva seu de la biblioteca. L'adaptació de l'obra de Valle-Inclán, Oriol va triomfar en l'edició del Grec 2011 amb la direcció d'Oriol Broggi i Lluís Soler en el paper de Max Estrella.

No hay comentarios:

Publicar un comentario