Els personatges de la família reial de 'Polònia' se'n van al teatre



Font: www.ara.cat
La família reial del programa de televisió 'Polònia' saltarà a l'escenari del Teatre Victòria per protagonitzar La Familia IRreal. El musical. L'espectacle és fruit de la col·laboració entre la productora audiovisual Minoria Absoluta i la companyia de teatre Dagoll Dagom.
Els actors que posaran l'obra en escena són Toni Albà (S.M. Rei Joan Carles), Mireia Portas (S.M. Reina Sofia), Queco Novell (S.A.R. Príncep Felip), Agnès Busquets (Doña Letizia), Anna Bertran (Infanta Doña Elena), Xavier Serrano (Don Jaime de Marichalar), Mònica Pérez (Infanta Doña Cristina) i David Olivares (Don Iñaki Urdangarín).
Jordi Ventura i Joan Lluís Bozzo han escrit el musical amb la col·laboració de l'equip de guionistes de 'Polònia'. La companyia va començar els assajos el mes de juliol a Barcelona i els reprendrà al teatre La Sala de Rubí a partir del 25 de setembre i fins el 14 d'octubre. L'espectacle s'estrenarà al Teatre Victòria la primera setmana de novembre. 
Anna Rosa Cisquella, David Felani i Francesc Escribano s'encarreguen de la producció executiva d'aquesta nova producció musical que recorrerà algunes places a Catalunya, abans de la seva estrena al Teatre Victòria de Barcelona la primera setmana de novembre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario