Helen Mirren desaconsella llegir Shakespeare a l'escola


Llegir Shakespeare a l'escola és vist com una pèrdua de temps. Això és el que es desprèn de la intervenció de Helen Mirren al programa matinal Daybreak d'ITV.

L'actriu, que ha coincidit diferents vegades amb el poeta èpic al llarg de la seva carrera i ha interpretat personatges com Cleopatra i Lady Macbeth, ha manifestat que "onestament, no crec que els joves hagin de llegir Shakespeare a classe, perquè el primer contacte ha de ser a través d'un espectacle, de teatre o de cinema, de manera que sigui més viu i real".

L'any 2006, la Royal Shakespeare Company es lamentava que lliçons avorrides contribuïen a allunyar de manera permanent els estudiants de l'obra de Shakespeare. No deixa de ser irònic que la participació de Helen Mirren al programa d'ITV formi part de la promoció de La Tempesta, la que es considera l'última obra de l'autor anglès i on l'actriu interpreta el paper de Pròspera, al costat de Russell Brand.

"La Tempesta serà considerada una novetat d'aquí vint anys, de la mateixa manera que és novetat per a l'espectador d'avui", ha apuntat Mirren, que també ha explicat els seus dubtes inicials de treballar al costat de Brand. Fora de la pantalla, Mirren afirma que ha sorgit una gran amistat amb Brand a partir de la col·laboració en un altre film, Arthur. "He descobert una persona fantàstica, té el cor més gran del món, és un treballador incansable i és molt divertit".

Font: www.ara.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario