Les pròximes estrenes del Grec

Font: ara.cat
'Tragèdies romanes'
El Lliure acull de divendres a diumenge tres Shakespeares comprimits en una sessió maratoniana situada en un Parlament i on els espectadors són convidats a moure's i fer servir les xarxes socials.
'L'ADN de l'ànima'
Ramon Giménez (Ojos de Brujo) i Mudit Grau (Color Dansa) dirigeixen al Teatre Grec un espectacle de fusió de hip-hop i flamenc que mostra tots els estats anímics a través de 8 ballarins i 6 músics.
'Subterrànies'
Un viatge al passat. Un viatge a la història. Una obra de teatre documental sobre com van viure les barcelonines els bombardejos de la Guerra Civil que té lloc en un escenari real, dins d'un dels refugis antiaeris que es van construir, el 307 del Poble-sec. L'obra es reestrena demà i es representarà tot el mes.
'Utopies'
Tres escoles de teatre europees (alemanya, francesa i la catalana Eòlia) s'uneixen al Teatre Grec el 9 de juliol en una proposta internacional. Uneixen tres obres d'autors i actors joves sobre el futur.
'Perduts a la Viquipèdia'
Un dels espectacles del cicle MiniGrec i l'única coproducció familiar del festival. El Poliorama acull els dies 6 i 7 aquest muntatge sobre ciència en què dos nens es troben Einstein perseguint un neutrí.

No hay comentarios:

Publicar un comentario