NIT DE REIS


TEXT: WILLIAM SHAKESPEARE
TRADUCCIÓ: SALVADOR OLIVA
DIRECCIÓ: IBAN BELTRAN
INTÈRPRETS: ELIES BARBERÀ, ÒSCAR BOSCH, MIREIA CIRERA, ESTER CORT, ADRIÀ DÍAZ, JOSÉ PEDRO GARCÍA BALADA, PEP GARCÍA-PASCUAL, CARLES GILABERT, ARIADNA MATAS, SANTI MONREAL i RICARD SADURNÍ
DURADA: 1h 25min
PRODUCCIÓ: PARKING SHAKESPEARE
PARC DE L'ESTACIÓ DEL NORD

És juliol i toca... Parking Shakespeare. Desitjant estàvem de tornar a escoltar les paraules de Shakespeare de la mà de la ja consagrada companyia Parking Shakespeare. Aquest any amb convidat al director Iban Beltran que ha escollit la comèdia Nit de Reis. Tot un engranatge de personatges i històries amb molt d'humor i amb un happy ending.

Iban Beltran ha sabut jugar molt bé les seves armes i la direcció escènica és brillant. Només un cadira com element escenogràfic i la resta queda en mans de les veus i els gestos dels actors. Només Shakespeare, un Shakespeare molt ben dit. 

La companyia, amb alguna baixa, després de cinc anys ja té agafada la mà del dramaturg anglès. La seva manera de dir el text, tant important en un Shakespeare i la seva entonació i volum fa que els sorolls habituals del parc estiguin en un segon pla i els espectadors comencin un viatge únic.

Dins d'unes interpretacions molt acurades per part de la companyia, destaquen la comicitat sense límits de Ricard Sadurní i les ganyotes i gesticulacions del José Pedro García Balada com bufó. Sense oblidar-nos de l'Ester Cort i l'Òscar Bosch. 

Tot i potser caure en l'anècdota, aquest Nit de Reis de Parking Shakespeare serà recordada per unes mitges grogues molt especials. Per saber de què parlo, el millor és apropar-se al Parc del Nord abans del 4 d'agost (tret dels dimecres) i comprovar-lo in person

No hay comentarios:

Publicar un comentario