'El teatre pren la paraula', el cicle de xerrades del Grec

Font: EFE via ara.cat

Directors escènics, periodistes i pensadors com Susan George, Rafael Argullol, Claudio Tolcachir o Michael Billington protagonitzaran diversos debats en el marc del festival Grec, sobre les formes que ha d'adoptar el teatre i la cultura en un entorn de crisi
Serà un cicle de sis debats –que arrencaran el 3 de juliol a l'Institut del Teatre, titulat 'El teatre pren la paraula'–, gratuïts i oberts al públic i organitzats pel BIT, Barcelona Internacional Teatre. El director del BIT, Borja Sitjà, ha considerat avui durant la presentació del cicle que amb aquesta iniciativa volen "posar els mitjans perquè es parli de quines coses cal dir des de l'escenari, perquè el teatre sigui tan important com va ser fa molts anys".
El director artístic del Grec, Ramon Simó, ha recordat que el Parlament Europeu ja ha apuntat la necessitat de reformular la relació de la cultura amb la societat i ha considerat que "és un bon moment per parar i reflexionar cap a on poden anar les coses". La reflexió l'obrirà Susan George en diàleg amb el director teatral i del TNC, Xavier Albertí, seguida de Rafael Argullol i Oriol Broggi.
L'11 de juliol li tocarà el torn al periodista iranià guanyador del premi de periodisme de Reporters sense Fronteres, Addolreza Tajik, en conversa amb el dramaturg José Sanchis Sinisterra, i el 17 i el 22 de juliol participaran en el cicle Emmanuel Hoog, president de l'Agència France-Presse, i Michael Billington, cap de Cultura del diari britànic 'The Guardian', entre d'altres.

No hay comentarios:

Publicar un comentario