Teatre Mòbil, primer premi de la Mostra d'Igualada


L’espectacle de teatre Les Trifulgues dels Germans Garapinyada de Teatre Mòbil ha guanyat el Premi Catalunya Caixa al millor espectacle de La Mostra d'Igualada 2011. Això és el mateix que dir que som davant el millor espectacle de teatre infantil i juvenil d'aquest any, pel caràcter referencial de la Mostra d'Igualada.

Les Trifulgues dels Germans Garapinyada és, amb una puntuació de 9,18, el muntatge més ben valorat pel públic que va assistir a la 22a edició de La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil, que va tenir lloc a la capital de l’Anoia entre el 6 i el 10 d’abril. El guardó està dotat amb 2.000 euros i suposa un important reconeixement a la companyia que el rep, ja que són els mateixos espectadors els qui decideixen el veredicte.

Les Trifulgues dels Germans Garapinyada recrea les aventures de tres sapastres comediants que emprenen un viatge insòlit i ple de peripècies per representar la conegudíssima obra clàssica Colombina i Pierrot. Els intèrprets de l'obra són Marc Fonts, Jordi Girabal i Atilà Puig. En segona posició ha quedat Patrik Cottet-Moine (clown) dels francesos Compagnie des Zèbres amb 9,15 punts, mentre que en tercer lloc es troba Minuts (clown) de Marcel Gros amb 9,10 punts. Casualitats de la vida, Marcel Gros és també director del muntatge de Teatre Mòbil.

Font: www.ara.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario