Pepín Tre torna al Poliorama a la sessió golfa

Sempre explica que el seu humor no és de l'anomenat intel·ligent, aquella etiqueta tan pomposa, perquè ell no ho és. Senzillament el defineix com a desbaratat, «d'estar per casa». És Pepín Tre, un humorista format als bars de Madrid i que torna a Barcelona aquest cap de setmana per a dues sessions al Poliorama, que s'ha convertit en el seu teatre d'acollida a Barcelona, després d'una altra breu visita de fa un any i mig. Els monòlegs d'un home com ell, en què no falta acompanyament musical, encaixen perfectament en aquest horari de sessió golfa que de mica en mica s'obre camí en el teatre de la Rambla.

El seu espectacle té un títol contundent, Verdades como puños, però ve a ser el mateix dels últims 20 anys, «com fan els Rolling Stones amb les seves actuacions», apunta, o fins i tot Faemino y Cansado, que es mouen en una freqüència similar.

Pepín Tre, tot un sexagenari, fa un parell de dècades que es dedica a l'humor, una tasca que ha fet compatible amb les seves col·laboracions radiofòniques, treballs amb gent del seu perfil com Wyoming, gravacions musicals i la fundació del segell discogràfic 18 Chulos, amb el seu amic Javier Krahe. En definitiva, un home d'esperit renaixentista i un llengut com n'hi ha pocs.

Font: www.elperiodico.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario