Infidelitat, revenja i família


Els convidats és una de les propostes que va ser inclosa en el Projecte Alcover, una entitat que promou l'intercanvi de propostes teatrals entre els diferents territoris dels Països Catalans, creant un circuit per a aquestes. Els convidats, un espectacle de la mallorquina Produccions de Ferro, va entrar en l'edició del 2010, juntament amb, entre d'altres,Primer amor, interpretat per Pere Arquillué, Fora de joc, de Sergi Belbel, o Que tinguem sort!, de Carles Alberola.

Els convidats, que es podrà veure avui (21 h) al centre cultural La Mercè de Girona, està presentada com una comèdia en què es produeix un triangle amorós format per una dona, el seu marit i la seva germana, na Pau, na Lluc i n'Adrià. Mar Pla, que habitualment treballa en la realització audiovisual, debuta en l'escriptura teatral amb Els convidats, de manera que, tal com reconeix la directora, la gironina Cristina Cervià, el llenguatge és proper a la sitcom. Cervià afirma que això es nota en “el ritme de l'obra, que és molt viu, ideal per a una comèdia i per anar presentant situacions divertides, molt còmiques”, que interpreten Enka Alonso, que és la germana gran, casada, Agnès Llobet, que és la germana petita, i Àlvar Triay, que és el vèrtex masculí del triangle. Cervià afirma que els tres intèrprets “tenen un gran talent”.

Cervià manifesta que no hi ha cap lliçó moral –“ja tenim prou feina en actuar, només ens faltaria donar lliçons!”, exclama– i que la peça trenca convencions i barreres, fins al punt que la trama, al final, fa un gir sobtat.

L'actriu i directora gironina ja ha treballat en altres ocasions amb Produccions de Ferro, comandada per Toni Gomila, amb el qual té complicitat.


Font: Dani Chicano (www.avui.cat)

No hay comentarios:

Publicar un comentario