CONTRA L'AMOR


DRAMATÚRGIA: ESTEVE SOLER
DIRECCIÓ: CARLES FERNÁNDEZ GIUA
INTÈRPRETS: DANI ARRÉBOLA, EVA CARTAÑÀ, LAIA MARTÍ i GUILLEM MOTOS
DURADA: 70 min
PRODUCCIÓ: CAET, LA SECA ESPAI BROSSA i LA CONQUESTA DEL POL SUD SCP
LA SECA ESPAI BROSSA

Per fi, després de veure i envejar com s'estrenava a mitja Europa, algú s'adonat que també s'havia d'estrenar a casa nostra, la darrera Contra de l'Esteve Soler. La Seca ha vençut la por i ha programat Contra l'Amor i una marató de Contres els diumenges 28 d'abril i 5 i 12 de maig.

Contra l'amor és una crítica mordaz, poètica i metafòrica del fet d'enamorar-se en una societat purament consumista. Al igual que en les altres dos Contres l'humor deixa pas al thriller, el drama i moltes sorpreses. Set escenes, set històries independents però totes les marca el mateix segell, el trencament realista d'esquemes que predomina a la dramatúrgia de l'Esteve Soler.

Als ja habituals Dani Arrébola i Laia Martí s'uneixen Eva Cartañà i Guillem Motos, dos ànimes joves que venen a menjar-se l'escenari. Molt de ritme, acompanyat per una banda sonora abans, durant i després de cada escena. Cançons conegudes i fins i tot tòpiques però que el Carles Fernández Guia ha donat una volta jugant amb el públic i amb els sobretítols.

Sortir de la sala plens de reflexions, de preguntes. Hem rigut, ens hem emocionat, ens ha fet pensar, l'univers d'Esteve Soler cada dia té més adeptes, entre els que m'incloc. Només falta que els programadors d'aquest país nostre s'adhereixen i el converteixen en tot un fenomen. De moment, en petit comitè es pot dir que és un dels millor dramaturgs catalans contemporanis. Fins al 12 de maig s'ha de lluitar en Contra a La Seca.

No hay comentarios:

Publicar un comentario