El Premi Unnim de Teatre ja té cinc finalistes

Font: ara.cat

Els espectacles 'Cosmètica de l'enemic' de la companyia de la Sala Muntaner, 'Pinocchio' dels barcelonins Roseland Musical, 'Carmela, Lili, Amanda' de la companyia Marlia Produccions, 'Hotot' de Cascai i 'Temps' de Teatre de Guerrilla són els que opten als 6.000 euros de premi i a una gira organitzada conjuntament amb Transversal, Xarxa d'Activitats Culturals per exhibir el seu espectacle.
Els finalistes es representaran els dies 3, 10, 17, 24 i 31 de maig, a l'Auditori de Calldetenes. El guanyador es farà públic el 14 de juny en una gala al mateix teatre. 
Unnim BBVA i Unnim Caixa, organitzadors del Premi Unnim de Teatre, han fet públics els cinc finalistes escollits per un jurat format per professionals de les arts escèniques, entre el centenar de propostes que s'havien presentat, que competiran pel primer premi dotat amb 6.000 euros. El Premi Unnim de Teatre és el més destacat de Catalunya d'aquest gènere i pretén donar suport a les creacions teatrals en qualsevol dels seus estils, així com a incentivar la creativitat i l'ofici teatral.

No hay comentarios:

Publicar un comentario