Orlando Bloom debutarà a Broadway amb una nova versió de 'Romeo i Julieta'

Font: EFE via ara.cat

L'actor britànic Orlando Bloom debutarà als escenaris de Broadway amb una nova versió de 'Romeo i Julieta'. L'obra, que s'estrenarà el 19 de setembre al teatre Richard Rogers de Nova York, comptarà també amb l'actriu afroamericana Condola Rashad. El director serà David Leveaux, que ja va dirigir en el passat altres estrelles de Hollywood al seu debut a Broadway, com ara Antonio Banderes, en la primera aparició a la meca del teatre amb 'Nine', el 2003.
L'última vegada que el clàssic de Shakespeare va arribar a Broadway va ser fa més de dues dècades, amb una versió de Circle in the Square que es va estrenar el 1977, segons recorda avui 'The New York Times'. Aquest cop, Leveaux afirma que no busca convertir una versió contemporània de Shakespeare en un punt de vista polític o sociològic, i recorda que actualment encara hi ha famílies que s'oposarien a una relació interracial dels seus fills.
Bloom, de 36 anys, va fer el seu debut teatral al West End de Londres el 2007, en una representació d''In celebration', de David Storey, mentre que Rashad, de 26 anys, compta en el seu palmarès amb una nominació a un premi Tony pel seu paper a 'Stick fly'. A banda dels dos personatges principals, l'actriu nord-americana Jayne Houdyshell, guanyadora d'un premi Tony, interpretarà el paper de dida i confident de Julieta, mentre que el seu compatriota Joe Morton es posarà a la pell de Capuleto, el patriarca de la família de Julieta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario