S'estrena el musical sobre les estafes de MilletLa ficció dóna a Fèlix Millet, saquejador confés del Palau de la Música, l'oportunitat d'explicar la seva versió dels fets cantant en un musical. L'obra la dirigeixen Jordi Pérez Solé i Xavier Bonfill a l'Almeria Teatre de Barcelona. En l'espectacle, un únic actor, Marc Pujol, s'encarrega d'interpretar l'expresident del Palau.
'Millet', que s'estrena avui a l'Almeria Teatre i estarà en cartell inicialment durant cinc setmanes, és definit pels seus creadors, la companyia La Mama, com "una comèdia musical, indignada i de petit format", amb text i música de creació pròpia. Segons Jordi Pérez Solé, l'obra "retrata l'astúcia d'un prohom que ha sabut estafar la societat catalana en nom del Palau de la Música i a la vegada guanyar la Creu de Sant Jordi per la seva contribució al país, entre moltes altres condecoracions". El director considera el musica com una oportunitat per "descobrir com pensa el bon corrupte, i, posats en matèria, com estafar el consogre", fa broma.
La productora, Helena Moliné, comenta que aquest espectacle "neix de la nostra perplexitat i indignació davant la corrupció que cada dia omple les notícies, en aquest cas personalitzada en la figura de Fèlix Millet". Una altra de les particularitats d'aquest muntatge ha estat el seu finançament, mitjançant l'anomenat 'crowfunding', amb microdonacions a través d'internet, que ha permès a la companyia fins i tot superar els 3.150 euros que necessitaven.
Font: EFE vía www.ara.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario