El Trapezi comptarà amb un 21% menys de pressupost


El pròxim festival Trapezi, la fira del circ de Catalunya que se celebrarà a Reus del 17 al 20 de maig, comptarà amb un 21% menys de pressupost, al passar de 385.000 euros a 301.000, segons ha anunciat avui Ferran Madico --director del Centre d'Arts Escèniques de Reus (CAER)--, durant la presentació del nou director de la mostra, Jordi Gaspar.
Madico ha recalcat que Gaspar, exdirector del Trapezi de Vilanova, ha tingut només tres mesos per programar l'edició d'aquest any --va ser nomenat el 19 de gener--, i ha lloat el canvi generacional que suposa comptar amb un creador, artista i també gestor nascut el 1977. El director del CAER també ha comentat que la coincidència de dates amb altres dos festivals de circ, a Euskadi i a Bèlgica, obligarà el 2013 a replantejar les dates del certamen.
La programació de l'edició actual, pràcticament tancada, s'anunciarà amb detall dilluns que ve. Malgrat la crisi, "serà una programació més cuidada i actual, sense renunciar a l'excel·lència", ha puntualitzat el nou director de Trapezi.
Font: EFE vía www.elperiodico.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario