La Mostra d'Igualada obre el ventall del teatre per a joves

La 23a edició de la Mostra de Teatre Infantil i Juvenil torna amb un total de 61 espectacles diferents, amb 118 representacions en quatre dies, del 19 al 22 d'abril. La programació oficial compta amb 50 espectacles, 99 representacions i 11 espectacles més a l'espai empresa. La fira es desenvoluparà en 12 escenaris, sis de tancats i sis a l'aire lliure, a més dels espectacles itinerants situats al centre de la ciutat. Uns 250 programadors assistiran a la Mostra amb la intenció de comprar espectacles per nodrir les temporades dels municipis catalans. 


Amb un pressupost de 320.000 euros (30.000 euros menys que la de 2011), la Mostra s'inaugurarà el pròxim dia 19 amb la companyia francesa Les Trois Clés i el seu espectacle 'La Gigantea', una història africana sobre un nen que és convertit per força en soldat. Durant la fira s'estrenaran catorze espectacles com els del mag Edgard, titulat 'Vintage', o el muntatge de dansa de la companyia 'La Mandarina', titulat 'La Lola Balla'. També destaca l'obra de la companyia catalana 'Microcosmos Teatre & Virginia Fochs', que presentarà en una aula de l'institut Joan Mercader, 'La guerra d'A. Soler', un psicodrama sobre un alumne que s'ha suïcidat perquè ha suspès un examen. També hi haurà companyies tan reconegudes com la FEI, la del bombollaire Pep Bou, els Estaquirot Teatre i Samfaina de Colors. 
La mostra es clausurarà el dia 22 d'abril amb un espectacle d'animació a càrrec de Landri El Rumber. Segons el director artístic, Òscar Rodríguez, la Mostra vol convertir Igualada en la capital del sector infantil i juvenil. Per això des de la conselleria els han demanat que s'obrin a altres sectors, com el món del llibre (seguint l'estela de 'Gerónimo Stilton') i l'audiovisual. 
Fuente: www.ara.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario