'A Escena' de BTV celebra el seus primers 100 programes


Des de setembre de 2009, quan A Escena va aixecar el teló, Anna Pérez Pagès, directora i veu del programa, fa un repàs setmanal a l'actualitat escènica de Barcelona: teatre, dansa, concerts tenen cabuda en la mitja hora d'emissió cada dimecres a les 23:35 a BTV.

Cada setmana es dediquen a seguir de prop diferents procesos creatius, viure nits d'estrena, sentir la música que millor sona, en definitiva, compartir tendències i preferències culturals. Tot això només en tres seccions: La Qüestió, on dibuixen un mapa de butxaca d'aspectes concrets i diversos del món escènic i artístic de la ciutat; A Fons, una mirada indiscreta que es cola en els backstatges, camerinos, controls tècnics o estudis de gravació per saber com es viu des de dins el que sempre es veu des de fora. I cada setmana tenen una Cita amb alguna persona relacionada amb el món cultural per conèixer les seves fílies i fòbies.

Avui dimecres, celebraran el seu aniversari amb un reportatge especial sobre el musical Els Miserables, faran una excursió per Barcelona amb les Pepper Pots i haurà pastís i cançó d'aniversari inclosa amb Míriam Iscla, Pere Arquillué, Emma Vilarasau, Abel Folk, Sílvia Bel, Joan Carreras, Anna Roig, Jordi Ríos, Mireia Aixalà, Ivan Benet i Mireia Portes, entre d'altres.

Jo que vosaltres no m'ho perdria!


No hay comentarios:

Publicar un comentario