El teatre contemporani en #10autors


És coneguda la meva predilecció per la nova dramatúrgia i en aquesta recerca de noves autories, he anat a parar fins als cursos de la Sala Beckett. Durant els tres propers mesos, cada dijous de 16 a 18h, l'Obrador Internacional de Dramatúrgia de la Beckett ha organitzat El teatre català en 10 autors, un curs de converses entre diferents dramaturgs i el periodista Eduard Molner. 

El curs comença demà, 3 de novembre amb tot un mestre, Jordi Galceran. Durant els propers dijous passaran per l'Obrador: Josep Maria Benet i Jornet, Eduardo Mendoza, Cristina Clemente, Pere Riera, Sergi Belbel, Marc Rosich, Josep Maria Miró, Pau Miró i Carol López. Només, una mostra de la dramatúrgia contemporània catalana, que és molt amplia i tindríem per molts més cursos.

Per què escriuen com escriuen? Què els motiva? Quines són les seves inquietuds? Quins són els seus referents? On comencen i acaben les seves ganes d'experimentar, de jugar amb l'espectador? Tot això i molt més, per descobrir una miqueta més la nostra dramatúrgia contemporània.

Fora de presentacions i amb el gust, descoberta per alguns, pel teatre 2.0, mitjançant el meu compte de Twitter (@Butaquesisomnis, teniu l'enllaç a la part dreta del bloc) retransmetré el més interessant de les converses en directe amb el hashtag  #10autors.


Hashtag: #10autors

No hay comentarios:

Publicar un comentario