La cia. Fitag convoca un dol públic pel teatre


La companyia Fitag, que malgrat les retallades pressupostàries ha estrenat un muntatge de manera voluntària i sense cap dotació econòmica provinent del certamen, ha convocat per aquest dissabte una acció de protesta per la situació de penúria que, segons ells, pateix el teatre amateur. La cerimònia “d'extrema unció”, titulada Ars moriendi sic transit gloria mundi, tindrà lloc a les 10 del matí a la plaça del Vi i, segons el programa de mà que s'està repartint aquests dies, es convida tots els participants a vestir de “rigorós negre, respectant escrupolosament el dol del teatre amateur”.

També, la companyia Fitag ha decidit prorrogar l'espectacle Del ser al no ser... hi ha un dilema, que tindrà lloc dissabte, a les 23.30 h, al Pati de la Casa de Cultura, arran del sorprenent èxit de públic del dia de la seva estrena, dimarts passat, durant la inauguració golfa del certamen.

Mentrestant, per avui, el programa del Fitag continua a ple ritme amb les propostes teatrals de la companyia Teatro Entrecalles, del Perú (La Planeta, 18 h); Aran Aran, de Pamplona (Teatre Municipal, 19.30 h), i Le Guignol Orthopédique, de Madrid (Pati de la Casa de la Cultura, 22 h). També s'oferiran repeticions d'altres espectacles.


Font: www.elpuntavui.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario