Els poemes de Lennon pujaran a l'escena d'Edimburg


Font: ara.cat
'In His Own Write', 31 textos breus, poesies i il·lustracions que destil·len ironia i amb els quals Jonh Lennon va debutar a les llibreries el 1964, tindrà una adaptació teatral.
L'obra, en què es llegiran els poemes força surrealistes del líder dels Beatles, es podrà veure al Festival Fringe d'Edimburg aquest estiu. L'obra, que s'ha finançat amb una campanya de micromecenatge, té el recolzament de la vídua de Lennon, Yoko Ono, que ha dit que segurament viatjarà fins a Escòcia per veure-la.
Obtenir el permís d'Ono és força difícil. Jonathan Glew, un actor i director de 35 anys, ho va aconseguir: "Vaig passar-me una setmana escrivint la millor carta de la meva vida", assegura a ' The Guardian'
A la ciutat escocesa es podrà veure una altra obra inspirada en el líder dels Beatles: 'Lennon: Thorough a Glass Onion', que serà en part un concert i en part una biografia. Lennon anava sovint a Edimburg quan era petit a veure la seva tieta i els seus cosins i més tard a passar les vacances amb Ono.

No hay comentarios:

Publicar un comentario