Animal Religion guanya el Premi Moritz de Fira Tàrrega


Font: ara.cat
La companyia catalano-finlandesa Animal Religion guanya el Premi Moritz a la millor estrena d'arts de carrer i no convencionals de votació professional amb el site-specific 'Chicken Legz'. El jurat, integrat pels 789 professionals acreditats per la Fira, han votat a través d'una enquesta digital que es va posar en marxa un cop finalitzada l'edició d'enguany.
Animal Religion és una companyia jove formada pel finlandès Niklas Blomberg i el català Quim Girón, que van coincidir a la Universitat de Dansa i Circ d'Estocolm. En aquesta ocasió, Blomberg i Giron estaven acompanyats en escena per Ben Smith, John Simon, Santi Albalate, Tom Brand, Katri Lausjärvi i Benet Jofre en un nou muntatge que es realitzava en una granja a les afores de Tàrrega on els artistes compartien el protagonisme amb cavalls, gossos i oques a ritme de música electrònica.
Per tercer any consecutiu, la companyia premiada forma part del Programa de Suport a la Creació de FiraTàrrega, la secció que dóna suport i acompanya les noves creacions artístiques de companyies emergents. 'Ârtica' de la companyia Ponten Pie el 2013, i 'Que vaya bonito' de Teatro de Cerca el 2012 són els anteriors guanyadors del premi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario