'The Book of Mormon' i els millors musicals de Broadway



Nova York, el bressol de Broadway, tira el teló un altre any més amb una interessant cartellera per als amants dels musicalsEl gran èxit de la temporada està sent l'irreverent musical The Book of Mormon, el mateix que va donar la sorpresa en l'última gala dels Tony en endur-se nou guardons, i que ha captivat de la mateixa manera la crítica i els espectadors que omplen cada funcióal teatre O'Neill de la ciutat. És obra dels creadors de South Park. 
Un altre dels espectacles que està arrasant a Nova York és Hugh Jackman: Back on Broadway, on l'actor australià penja cada nit el cartell de sold out al teatre Broadhurst, una gesta que ha aconseguit durant sis setmanes consecutives i per la qual ja no queden localitats fins al pròxim 1 de gener. L'han batejat com "el superheroi del teatre musical" i "el rei de Broadway".



Jackman no és l'única estrella de Hollywood que triomfa aquests dies sobre els escenaris. El britànic Daniel Radcliffe, que va aconseguir la fama en interpretar Harry Potter, va estrenar al març How to Succes in Business without Really Trying, en el paper d'un jove netejador de vidres, del qual s'acomiada el gener per deixar pas a l'ídol de les adolescents Nick Jonas. La crítica n'ha dit: "Hilarant", "diversió per a tothom".

Un altre dels espectacles que ha despertat l'interès aquest any, no està clar si per la seva qualitat o per les aparatoses caigudes dels seus actors sobre l'escenari, ha estat el musical Spider-Man, que es publicita com el més car de lahistòria i que, tot i no convèncer la crítica, està sent un èxit de taquilla.
Nova York és un bon exemple amb oferta per a tots, incloses les famílies i els més petits de la casa, que cauen rendits davant el nou revival de l'aclamat El rei lleó, amb música d'Elton John i lletra de Tim Rice, o les aventures d'un clàssic de Disney com Mary PoppinsTambé hi ha clàssics de la cartellera de Broadway com Billy ElliotChicagoEl fantasma de l'òpera o Wicked, mentre els amants dels musicals ja tenen la mirada posada en un dels grans estrenes de la propera temporada, una nova versió d'Evita, amb l'al·licient de veure Ricky Martin en la pell del Che.
Font: EFE vía www.ara.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario