Grans noms a Blanes

Lluís Soler, Jordi Purtí, Laia Marull, David Selvas, Francesc Orella, Emma Vilarasau, Pere Arquillué i Anna Roig són alguns dels noms principals que ressalten de la nova programació del Teatre de Blanes, marcada per la qualitat i la presència d'alguns dels grans èxits de la cartellera teatral catalana.
Sense anar més lluny, el tret de sortida el donarà l'espectacle Canigó (29 de gener, 19 h), obra que s'ha pogut veure a l'Arxipèlag de Perpinyà, a Salt per Temporada Alta i al TNC. Interpretada per Lluís Soler, es tracta d'una versió teatralitzada basada en el poema èpic de Jacint Verdaguer, que compta amb la sensibilitat musical d'Eduard Iniesta, la creativitat de l'artista Perejaume i l'acurada direcció d'Antonio Calvo.
La programació continuarà amb un altre plat fort de la temporada com és la representació d'Operetta (12 de febrer, 19 h), de Jordi Purtí i interpretada pels banyolins Cor de Teatre. L'obra, que arriba envoltada d'un èxit aclaparador, esdevé una divertida aproximació al món de l'òpera a través de l'humor, adreçada a tots els públics. El teatre donarà pas a la música sofisticada amb la presència d'Anna Roig i l'Ombre de ton chien (25 de febrer, 22 h), els quals presentaran el disc Bigoti vermell, premi ARC 2011 en la categoria de Cançó d'Autor. Després de l'èxit de Je t'aime, es tornen a plantejar noves històries i situacions des d'un punt de vista inconformista banyant-ho amb un to de cançó a la francesa. La versió de Hedda Gabler, dirigida per David Selvas arribarà el 4 de març (22 h). L'obra suposa el retorn als escenaris de Laia Marull després d'anys dedicada al cinema. L'acompanya Francesc Orella. Pel 17 de març (22h) hi ha programada la representació de Dinou, de Ferran Joanmiquel, mereixedora del premi Josep Ametller dels premis Recull. Finalment es podrà veure Qui té por de Virgínia Wolf, (30 de març, 22 h) amb Emma Vilarasau i Pere Arquillué.
Pel que fa a la programació Blanes Escena, destaca el ja tradicional Concert d'Any Nou de la Vella Banda, i Rialles ha programat un total de 5 espectacles: Puig i Fontanals, carters professionalsGulliver al País de Lil·liputEls tres porquetsLa princesa i el pèsol i La nina del cap pelat.
Tancament per obres


Finalitzada la temporada, el Teatre de Blanes tancarà durant els mesos de març a setembre del 2012 per poder solucionar problemes estructurals que es van detectar arran dels darrers aiguats del passat mes d'octubre.

Font: J. Camps Linnell (www.elpuntavui.cat)

No hay comentarios:

Publicar un comentario